Tato 100%-ní mandlová pasta se vyrábí z mandlí se slupkou, které jsou šetrně upraženy při 140 - 150 °C a namlety najemno. Výsledná pasta se stáčí do skleniček pod vakuem. Přirozeně obsahuje kvalitní nenasycené oleje, vitaminy a minerály. Protože nejsou použita žádná aditiva, jako například ztužené tuky nebo emulgátory, může docházet k oddělení mandlového oleje. Tento jev není na závadu kvality a před použitím stačí pastu promíchat. HMOTNOST: 250 g ZEMĚ PŮVODU: Německo POUŽITÍ: Vynikající výživná... Celý popis
Koupit za 219 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Tato 100%-ní mandlová pasta se vyrábí z mandlí se slupkou, které jsou šetrně upraženy při 140 - 150 °C a namlety najemno. Výsledná pasta se stáčí do skleniček pod vakuem. Přirozeně obsahuje kvalitní nenasycené oleje, vitaminy a minerály. Protože nejsou použita žádná aditiva, jako například ztužené tuky nebo emulgátory, může docházet k oddělení mandlového oleje. Tento jev není na závadu kvality a před použitím stačí pastu promíchat.
HMOTNOST: 250 g
ZEMĚ PŮVODU: Německo
POUŽITÍ: Vynikající výživná pomazánka na pečivo (lze kombinovat s medem, javorovým sirupem, rozinkami...), ke zjemnění zákusků, na pečení (do bábovek, dortů či sušenek), do jogurtu, mléčných koktejlů a müsli, k ochucení zeleninových jídel a jako základ salátových zálivek. Tzv. mandlové máslo je vhodné na pečivo např. s marmeládou. Dodá chuť kaším, jogurtům, müsli, krémům a desertům. Smícháním s kakaem, vanilkou, trochou oleje a medem nebo javorovým či agávovým sirupem získáme skvělou zdravou pomazánku.
SLOŽENÍ: mandle, šetrně pražené.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů a sezamu.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G: Mandlová pasta obsahuje významné množství vápníku a železa, obzvláště bohatá je pak na hořčík, vitamin E a vitamin B2. Vitamin B2 (riboflavin) je důležitý pro správný rozvoj dětí, těhotné a kojící ženy mají zvýšenou potřebu tohoto vitaminu.
Energetická hodnota
2663 kJ / 645 kcal
Tuky
55,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny
4,3 g
Sacharidy
5,5 g
z toho cukry
1,4 g
Vláknina
14,0 g
Bílkoviny
22,9 g
Sůl
0,005 g
Vápník
261 mg (33 % RHP)
Železo
4,2 mg (30 % RHP)
Hořčík
176 mg (47 % RHP)
Vitamin B2
0,6 mg (43 % RHP)
Vitamin E
27,9 mg (233 % RHP)
RHP - referenční hodnota příjmu (dříve označována jako doporučená denní dávka)
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Mandlová pasta. Bez zvláštních požadavků na skladování.
HMOTNOST: 250 g
ZEMĚ PŮVODU: Německo
POUŽITÍ: Vynikající výživná pomazánka na pečivo (lze kombinovat s medem, javorovým sirupem, rozinkami...), ke zjemnění zákusků, na pečení (do bábovek, dortů či sušenek), do jogurtu, mléčných koktejlů a müsli, k ochucení zeleninových jídel a jako základ salátových zálivek. Tzv. mandlové máslo je vhodné na pečivo např. s marmeládou. Dodá chuť kaším, jogurtům, müsli, krémům a desertům. Smícháním s kakaem, vanilkou, trochou oleje a medem nebo javorovým či agávovým sirupem získáme skvělou zdravou pomazánku.
SLOŽENÍ: mandle, šetrně pražené.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů a sezamu.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G: Mandlová pasta obsahuje významné množství vápníku a železa, obzvláště bohatá je pak na hořčík, vitamin E a vitamin B2. Vitamin B2 (riboflavin) je důležitý pro správný rozvoj dětí, těhotné a kojící ženy mají zvýšenou potřebu tohoto vitaminu.
Energetická hodnota
2663 kJ / 645 kcal
Tuky
55,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny
4,3 g
Sacharidy
5,5 g
z toho cukry
1,4 g
Vláknina
14,0 g
Bílkoviny
22,9 g
Sůl
0,005 g
Vápník
261 mg (33 % RHP)
Železo
4,2 mg (30 % RHP)
Hořčík
176 mg (47 % RHP)
Vitamin B2
0,6 mg (43 % RHP)
Vitamin E
27,9 mg (233 % RHP)
RHP - referenční hodnota příjmu (dříve označována jako doporučená denní dávka)
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Mandlová pasta. Bez zvláštních požadavků na skladování.
Parametry
Výrobce | Rapunzel |
Hmotnost | 250 g |
Bio | ano |
Druh | mandlové |